Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Forskningsassistent - læge

Forskningsassistent søges til Enheden for Børn og Unge med Overvægt, Børne- og Ungeafdelingen, Holbæk Sygehus

Har du lyst til at lave klinisk forskning? Og har du samtidig lyst til at være en del af en internationalt anerkendt forskningsgruppe med et godt kollegialt samarbejde på tværs af faggrupper? Vi søger en dygtig og engageret kandidat til en 1-årig forskningsassistent stilling med mulighed for forlængelse til et 3-årigt ph.d.-forløb. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Om jobbet

Enheden for Børn og Unge med Overvægt udfører ambitiøse studier; herunder et langsigtet kohortstuddie med mere end 8.000 børn og unge, samt randomiserede kliniske studier, inklusive lægemiddelforsøg, og en række tværsnitsstudier.

I tæt samarbejde med resten af forskerholdet vil du fra starten få et stort ansvar som tovholder på dele af et større forskningsprojekt. Projektet forventes at bidrage med helt unik viden om langtidseffekterne af behandling af overvægt i barndommen, og afdække hvilke grupper af børn og unge, som er i særligt stor risiko for at udvikle følgesygdomme. Projektet forventes at generere viden, som er afgørende for bedre nationale og internationale behandlingsvejledninger i fremtiden, til gavn for børn og unge med den kroniske sygdom, overvægt. Der er undervejs rig mulighed for at dygtiggøre sig yderligere inden for projektkoordinering, forskningsledelse, kommunikation samt kliniske undersøgelser af børn, unge og unge voksne.

Enheden for Børn og Unge med Overvægt

Enheden for Børn og Unge med Overvægt, Børne- og Ungeafdelingen, Holbæk Sygehus, er en højt specialiseret enhed som behandler børn og unge med overvægt samt relaterede komplikationer til overvægt, hvor både medicinske, psykiske og sociale konsekvenser belyses. Enheden for Børn og Unge med Overvægt er et akkrediteret Europæisk excellence-center inden for diagnostik og behandling af overvægt og blev grundlagt i 2008 af ledende overlæge i pædiatri, klinisk og forskningslektor Jens-Christian Holm.

Udover stærke og veldokumenterede behandlingsresultater, er vores styrke en bred og systematisk dataindsamling i The HOLBAEK Study, som har fundet sted kontinuerligt siden 2008. Denne systematiske og dybe fæno- og genotypning giver os mulighed for at undersøge mange aspekter af dette komplekse sygdomsfelt.

Afdelingen er internationalt anerkendt med stor forskningsaktivitet inkluderende klinisk og basal forskning i kraft af tætte samarbejder med Københavns Universitet og internationale partnere. Vi har længe haft et fokus på translationel forskning, hvor der bygges bro mellem grundforskning og vores patienter. Vores forskningsafdeling består af både yngre forskere og seniorforskere, hvilket giver gode muligheder for gensidig sparring og inspiration.

Vi leder efter dig som

  • Er færdiguddannet læge
  • Har interesse i at arbejde med børn og unge
  • Er engageret, kvik og hårdtarbejdende
  • Bidrager til et stærkt kollegialt samarbejde, og som kan se fordelen i at løfte i flok
  • Synes at det er sjovt at have mange bolde i luften og er omstillingsparat

Vi tilbyder

  • En forskningsassistent stilling med grundig introduktion til klinisk forskning
  • En fagligt og socialt stærk arbejdsplads
  • Et fleksibelt og varierende arbejdsliv
  • Mulighed for selv at have stor indflydelse på udviklingen af eget forskningsprojekt

Hvis du vil vide mere

Kontakt læge og ph.d.-studerende Louise Aas Holm, loani@regionsjaelland.dk, tlf. 28 91 11 22

Ansøgningsprocedure

Send din motiverede ansøgning med relevante bilag inkl. CV senest d. 1.3.2024 via online ansøgningsskema. Samtaler aftales individuelt, forventes afholdt i uge 11 og/eller 12 2024.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning