Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Bioanalytiker, sommervikariat 010624-300824, Sundhedscenteret i Upernavik, Grønland (24-3)

Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.
Sundhedscenteret har et laboratorium som står for blodprøver og mikrobiologi. Der er daglige ambulante patienter både planlagt, men også akutte. Der tages også blodprøver på afdeling hvor der er plads til 12 indlagte.

Jobbet:

 • Blodprøvetagning og EKG – optagelse på indlagte og ambulante patienter
 • Akutte analyser på POCT-udstyr, dyrkning og resistens på uriner
 • Analyse af prøver inkl. PCR
 • Blodtapning og forlig. Byen har et donorkorps, der gerne stiller op til tapning, når der er behov
 • Afvikling af daglige opgaver, herunder svarafvigelse, kvalitetskontrol og vedligehold af udstyr
 • Efter oplæring brug af øjenundersøgelse udstyr.


Kvalifikationer:

 • Bioanalytiker
 • IT på brugerniveau


Hvem er du?

 • Fleksibel og gode samarbejdsevner
 • Ansvarsbevidst, effektiv og løsningsorienteret
 • Tænker positivt og ser muligheder frem for begrænsninger
 • Gode kommunikative evner


Hvem er vi?
Du vil møde kompetente og inspirerende kollegaer som får ting til at lykkedes. Vi har et godt tværfagligt og kollegialt samarbejde, hvor det gode patientforløb og et godt arbejdsmiljø er i fokus. Respekt, tillid, omsorg og faglighed er Sundhedsvæsenets fælles værdier – nogle værdier som vi vægter højt.

Upernavik

Upernavik er smukt beliggende op af et fjeld og en af de nordligst beliggende byer i Grønland. Her bor ca. 3000 indbyggere fordelt i Upernavik by og de tilhørende bygder. Byen er speciel med sine ni bygder, hvilket betyder at de fleste af borgerne i området bor i bygderne. Om vinteren kan du bl.a. køre hundeslæde på isen, opleve nordlyset samt dage hvor solen ikke kommer over horisonten. I sommermånederne er fiskeri, hvalsafari og sejlture populært. Fra maj til august kan du også opleve midnatssolen.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.
Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

se stillingsopslaget her og søg online:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=24-3

Startdato: 1. juni 2024
Ansøgningsfrist: 1. maj 2024 (se bort fra ansøgningsfristen andetsteds i denne annonce)
Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende Regions Koordinator, Jill Jensen, på tlf. (+299) 52 52 95 eller på e-mail: JHJE@PEQQIK.GL

Fuldtid


Ansøg her

Retur til søgning